Us donem la benvinguda a la plana web de l'associació d'artesans del pont de pedra de Girona. En les nostres fires podreu trobar tot l'any els productes artesanals i de qualitat que es fan a la ciutat de Girona i comarques. Som una fira tradicional ja que formem part de la vida cultural i del paisatge de la nostra ciutat des del segle passat, i una fira moderna, amb una selecció acurada de l'artesania més actual.

 
 

 
 
 
pirogravat
cosmètica ecològica
enquadernació
ceràmica
agulles de cabell
TOCAFUSTA
MAINADA NATURAL
TALL TALLER
CASTELLS DE FUM
ISABEL OLLÉ

joieria en plata
ceràmica
bijuteria
artesania tèxtil
bosses i reciclatge
RAMON RIBAS
SUNSI FERRER
JORDI VIVANCO
PRADOS DE COSTA
SÒNIA RECIO

roba infantil
joguines de fusta
artesania en vidre
motxilles
reciclatge
LA TERANYINA
EL PICOT ARTESÀ
CRISTALPLATINO
LA BICHA CREATIVA
TROPPO PARTICOLARE

Com a col·lectiu d’artesans tenim especial cura de seleccionar una gran diversitat i qualitat de productes fets a mà. Podeu trobar més informació de cada artesà clicant damunt la imatge.
 
   

 
 
  

Podeu consultar en el nostre calendari, els propes dies que farem fira en el pont de pedra de Girona.
Ens trobareu cada dissabte de 10 a 21 hores, així com a les fires especials que fem: Les properes seran Girona10 a finals de gener, Setmana Santa els dies 31 de març i 1 d'abril, la fira de Temps de Flors durant l'exposició floral, enguany des del 12 al 20 de maig. També estem a la fira d'estiu des del 21 de juliol fins al 19 d'agost. I per últim a la Fira de Sant Narcís, del 26 d'octubre al 4 de novembre.
Sempre al pont de pedra de Girona. DES DEL SEGLE PASSAT formant part de la teva vida.